Lyxdag avklarad

Helena & jag tänkte ta en lyxdag på på ett flådigt hotell. Vi surfade på nätet och fastnade för en gammal favorit, Anantara hotels. Bokningen gick uppåt väggarna för jag lyckades med konststycket att boka ett rum utan frukost. Vi försökte förstås ändra på det, men det skulle ha kostat 2.000 bath per person att boka till det, så det fick vara.

Glad i hågen åkte vi iväg på vår MC i onsdags morse. Vi var ganska säkra på hur vi skulle åka, och vi åkte bara fel 1 enda gång. Jag har lagt till lite videos på vår färd för den intresserade.

Vi kom till hotellet och fick efter en timmes väntan åtkomst till rummet som hade TV. Lyckan var fullständig tills vi såg vilka kanaler som fanns. Men jag har i alla fall sett ett avsnitt ur Games of Thrones säsong 7. Som vanligt var det en massa intrigerande och en massa död & förintelse, men damen med drakarna lever och John Snow, så det kan nog bli en säsong 8 oxå.

Reception där vi satt i 1 timmer per dag och väntade på rum eller att det skulle sluta regna

Hotellet var sådär, men de hade ett gym som jag inte var sen att utnyttja. Vi gick även till poolen (med en massa skrikande ungar). Vi kikade på alla menyer på hotellet och insåg snabbt att det här skulle bli den dyraste middagen någonsin i Thailand. 3 öl och 3 Thailändska maträtter för 1.846 bath, nytt rekord.

Lite snacks innan maten
Helenas mat kom i en ananas.

Och så lite videor (om jag lyckas ladda upp dem ;.)