Thai boxning

I tisdags kväll tog jag & granne och hans 2 barn ned oss till stan för att gå på Thai boxnings gala. Ja, gala och gala, det skulle bli några matcher på en klubb nere i de mer ”shady districts” i Hua Hin. Glada i hågen åkte vi ned vid 18.00 snåret för att upptäcka att det var just en klubb som kanske hade 50 sittplatser av olika kvalité. Vi förhandlade fram ett pris för oss  (förhandla kan man ju undra, för sen när vi kom så ingick inget dricka….).

Barnen var hungriga och vi drog till ”Burger King”, äntligen lite västerländsk mat 🙂 Jag tog en Agnus XT burgare med meny för det facila priset av 345 bath (en god Thai rätt kostar typ 250 bath på en bättre restaurang.) Nu skulle man svulla lite i hederlig god mat. Joda den fettdrypande maten gick ned, men sen dess har magen varit i uppror. Det var först i kväll som jag fattade hur mycket fett det finns i västerländsk mat !

Matcherna skulle börja 21.30 (vilket de faktiskt gjorde) så vi hade 2,5 timmar att slå ihjäl. Barnen bestämde att vi skulle gå på ”Night Market” (igen ….) Vi gick gatan upp & ned och fördrev en halvtimme med fotmassage.

Sen blev det raka spåret ned till Thai boxningsgalan. Ja det var ett litet ställe med bara ”faranger” i (den betalande) publiken (turistfälla?) och matcherna kanske inte var de bästa, men jag har i alla fall kikat på Thaibox i Thailand 🙂

Lite oskarp, men här var vi !

För er som är intresserade, så finns det några videos från 2 ronden i alla matcher.

Det finns 2 till matcher, men det tar som tid att ladda upp dem, så nu går jag & lägger mig istället….