Om oss

Vi har gjort inlägg på bloggen på våra större resor. Det startade med 7 månader 2017 i Thailand och Sri Lanka, och sen har vi fortsatt blogga när vi har rest.

2017

Anders arbetar som IT arkitekt och har tagit tjänstledigt til 60% för att studera och Helena arbetar på Medicall med att svara på era frågor till 1177. Vi har bott i Hua Hin i Thailand i 6 månader. På bloggen har vi skrivit om våra vedermödor och glädjeämnen.

Nu när vi har kommit hem så blir det vår dagbok och allt matnyttigt har vi samlat på vanliga sidor (kommer snart). Har ni möjlighet att göra det vi gjorde, bo utomlands i 6 månader, ta chansen, det var ett riktigt äventyr.

Till alla era fantastiska människor som vi har träffat, vi är så tacksamma för att fått möjlighet att lära känna er och vi tänker på er med glädje. Tack för att ni förgyllde vårt liv.

2019

Vår charterresa till Thailand.

2022

Vår resa till Nya Zeeland när vi besöker vår dotter Elin som arbetar där.

5 reaktioner till “Om oss”

  1. Superkul att läsa när jag sitter i regnet o Stockholm……var rädda om er!! Kram!!!!Kram Bettan

  2. Vi ska dit med familjen den 21/12. Hur är vädret där. Är lite orolig för i svensk media sägs det att det ska bli riktigt kallt och blåsigt där. 🙁

    1. Kallt är definitionsfråga. Vi är vana med med 30 grader och ingen vind. Börjar det blåsa kalla vindar så tycker man det är kallt. I Sverige hade man lagt sig i lä och solat. Det ska nog ordna sig med både väder och vind. Bara ni inte ska söderut, för tillkommer monsunregnen och de är inte roliga.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.