Hyra MC

I tisdags hyrde vi en MC. Vi började med att övningsköra lite i området. Givetvis så körde jag med mina MC jeans med kevlarförstärkning, ryggskydd, förstärkta skor och hjälm. Helena satt bak i tunna byxor, t-shirt och hjälm. Vi tog en liten tur till närmsta affären, vände och åkte tillbaka. Sen åkte saxen fram och mina kevlarjeans blev kortbyxor.

Uthyraren har en svensk medhjälpare som kom med MC’n

I onsdags åkte vi upp igen till närmsta affär, tog ut lite pengar, kollade in ett gym för Anders att träna i och handlade. Sen gav vi oss ut på äventyr, för vi såg skylten ”Black mountain”, så vi drog iväg mot golfens ”mecka” i Asien. Vi åkte på småvägar hela tiden tills vi var framme.

Vi irrade omkring en stund på Black Mountain och upptäckte bland annat rangen var stängd hela juli. Vi noterade att hela den nya 9 håls banan var helt tom = lågsäsong.

Sen när vi åkte hem så körde vi vilse, så typiskt oss. Efter ett tag så stannade vi på en mack, försökte förstå var vi var, och var vi skulle. Kartfunktionen i mobilen gav ingen hjälp så vi frågade personalen på macken. De visste inte var Smart House Village låg, så till slut ringde jag vår taxichaufför, mr Pop. Han pratade med personalen och sen erbjöd dem oss att köra före och visa vägen. Dessvärre visade sig hon vara en äkta Thailändare, full fart rakt fram, så det var bara att hänga på. Jag låg i 80 då hon bestämde sig för en högersväng, ca 15 meter innan korsningen så det var tvärbromsa och tur nog var det ingen bakom oss. Vi kom i alla fall hem helskinnade, men vi lovade att varandra att påminna oss om karta till nästa gång.

Vår 125’a

2 reaktioner till “Hyra MC”

  1. Typiskt er, Anders fullt påklädd, Helena mer lätt om man säger så. Varför ringa taxikillen, Anders har ju gått kurs och borde kunna: var bor jag?
    Skämt åsido Ronny funderar på att komma ner oktober eller november. 10 dagar sisådär. Återkommer med frågor ang boende med mera.
    Kul att läsa bloggen. Kramar från Ronny o Karin

    1. Gratis logi några dagar utlovas mot att ta hem en extra resväska 🙂
      Rekommenderar att resa med Norweigan. Ganska billigt just nu, 5 till den 15 november (8 dagar utan resa) med extra resväska & mat, 3.999. Men du får nog ligga på låset. Fiske är poppis här så glöm inte ditt metspö.

Kommentarer inaktiverade.