Maria har åkt & Tandvärk igen (del 2)

Det blev ett kort och intensivt besök av vår dotter Maria. Hon förgyllde verkligen vår vardag här i Hua Hin. Vi har ju glömt bort hur jobbigt det kan vara att anpassa sig till Thailands klimat, så vi fick en påminnelse hur jobbigt det kan vara. Aldrig har det sovits och gått åt så mycket ”Soda water” som när Maria var här.

Det var verkligen skönt att träffa sin (tonårs)dotter?

Vi var ute på äventyr (som ni har läst om) men den mesta tiden låg vi & slappade. Maria kombinerade båda aktiviteterna när vi var på Sai Noi stranden.

Man längtar tillbaka till den dagen.
Maria fick ett minne från Hua Hin, en kort aftonklänning.

Till sist, mina tänder. Ja det är verkligen en pina för mig. Ni kanske kommer ihåg att en del av min tand har försvunnit och skadan var så stor att den inte gick att laga. I söndags var det dags för första behandlingen, tandläkaren började med att skära bort en del av tandköttet och körde sedan stenhårt med borren i över en halvtimme för att förbereda för en krona.

Sen körde han någon tråd över tanden som jag aldrig förstod varför. Till sist lade han på en vit massa över tandköttet och gav mig antibiotika och smärtstillande medel. Så just nu kan jag bara tugga sakta på en sida i munnen. Idag när jag försökte göra lite nytta med mina studier (eftersom det regnade) så gick nätet upp & ned hela dagen. Livet suger…

  • Anders

3 reaktioner till “Maria har åkt & Tandvärk igen (del 2)”

  1. Så fin klänning på en fin tjej!
    Hoppas att det löser sig med dina tänder, Anders.

Kommentarer inaktiverade.