Gott Nytt År

En nyårs hälsning från oss i Hua Hin Thailand.

Nyårsmiddag

Tjejerna kom hem inatt efter en party & dyk resa till Kho Phi Phi. De verkar haft kul de där ungdomarna.

Äntligen hemma igen

I går var det kris, för tjejernas biljetter från Kho Phi Phi fungerade inte. De skulle hämtas vid piren i Krabi, men ingen kom. Själv åkte jag ned till biljettförsäljaren i Hua Hin som sålde ditresan med riktigt dåliga bussar och en timmes väntetid i Suratani (en omväg kan nämnas) innan de blev körda till Krabi och till färjan. Han vägrade hjälpa till med tjejernas hemresa, eftersom han inte hade sålt biljetten. Jag blev arg och besviken på honom så att jag skrev en dålig review.  Anlita inte Ken Diamond Tour & Travel Hua Hin, han bry sig inte om vad han säljer och hur han behandlar sina kunder.

Jag fick tag på tjejerna som berättade att de hade köpt nya biljtetter på de statliga bussarna. Om ni ska åka buss i Thailand rekommenderar jag verkligen att bara anlita dem. De kör oftast på nätterna, men med bekväma VIP bussar.Ni kan boka via detta formulär.

Helena och jag tokar oss

Vi har haft dåligt väder här i Hua Hin de senaste dagarna, så vi har mest hållit oss inomhus och börjat fundera på återkomsten till Sverige. Jag har åkt runt och fotograferat en massa, så att man har lite minnen hur det såg ut. Eftersom Helena arbetar sitt sista pass idag på Medicall så börjar vi med dem.

Ett av 2 av Medicalls hus här på Smart House Village 2.
Gedd på kansliet
Natscha på kansliet i en typisk Thai ”pose”
Tjejerna i köket