Vår julafton i värmen

Hej alla kära bloggläsare! Nu har ännu en jul passerat, oj vad tiden går fort ibland! Jag minns för ett år sedan då mamma och pappa precis hade bestämt sig för att flytta hit till Hua Hin och nu är tiden här snart över för dem. Maria och jag har varit här i snart en vecka och under våra dagar här har vi njutit av att ha hela familjen samlad igen, solat, badat och ätit god mat. Men nu lite mer om vår julafton här i Thailand!

Mamma jobbade så när vi vaknade upp var hon redan på jobbet. Maria och jag snörade på oss våra nyinköpta vandringskängor och tog en powerwalk i solen! Trettio minuter senare var vi svettiga och varma och hoppade direkt i poolen för att svalka oss.

När mamma slutade jobbet så fick jag och Maria en liten julklapp – ett armband och ett par örhängen! Mamma fick ett passfodral och pappa en Marabou chokladkaka. Efter lite julklappsbyte var det dags för middag inne i stan på den svenska restaurangen X-it. Mamma och pappa fick sin efterlängtade svenska mat och jag och Maria njöt av två fantastiska thai grytor!

Efter en lång middag med ett par öl så tog vi oss till en bar där vi spelade lite biljard innan vi slutade kvällen på en rockbar innan vi tog oss hemåt för ett avsnitt av The Crown! En annorlunda jul men lika härlig för det eftersom det viktigaste är att spendera dagen med familjen och det fick vi äntligen göra! Nu ska jag och Maria åka till Koh Phi Phi ett par dagar men jag är övertygad om att pappa och mamma klarar oss utan oss ett par dagar. Fast pappa är ledsen att han inte får följa med <3

5 reaktioner till “Vår julafton i värmen”

 1. Hej Anders med familj,
  Så härligt att se era bilder!
  Jag vill önska er ett gott slut på ert fantastiska 2017 och ett strålande nytt 2018!
  Du är varmt välkommen tillbaka till Rissne Anders!
  Just nu är det grått o trist väder här, men det blir bättre – och så har vi ju så himla kul i vårt COMPiS-projekt.
  GOTT NYTT ÅR!

   1. Tack! Det är vi anställda som håller ställningarna, så jag får börja med att hälsa till dem. Konsluterna kommer på måndag, men då åker jag till sydafrika, tjohoo!
    Jag ska skicka dem en länk till din blogg så att de också får sin dos av sol och glada nunor 🙂 Goood fortsättning Compis!

    1. Du måste skicka bilder på din resa till oss. Skriv gärna en blogg. Det har varit ett sätt för oss själv att minnas allt vi gjort. Ha det så gott så syns vi i februari.

 2. Hej familjen Hallme! Gott nytt år önskar vi från ett snöfattigt Norrviken. Ser fram mot att ses. Kramar från Ronny och Karin

Kommentarer inaktiverade.