I väntans tider

Vi har beslutat oss för att ta det lugnt sista tiden i Thailand. VI hade tankar på att resa lite, men efter att först Maria och sen Helena har däckat i förkylningar så har vi bestämt att vi stannar kvar i Hua Hin och bara njuta av att vara tillsammans.

Igår började jag dagen med att köra mitt sista Thai boxning pass med Mr. Porn. Det hade kommit lite fler svenskar till Thaiboxningen och man lugnt säga att de var riktigt duktiga med bra kondis (till skillnad från mig). Sen tog jag MC till Hua Hin’s utkikplats och tog lite kort och några korta filmer. Ni kan kolla på filmerna här:

Utsikten från berget, med golfbanan i förgrunden.

Sen drog hela familjen ned till staden och shoppade på Blueport. Bara en timme för att välja vilken ryggsäck döttrarna ska ha med sig på sin Inka leds vandring i Peru. En utmaning för undertecknad som vanligt. Sen handlade vi ett paket Tiffy’s som tydligen är dundermedlet mot förkylningar här i Thailand. Apotekaren såg lite misstänksam på mig när jag ville ha ett helt paket, men det finns ju inte att få tag på i Sverige.

Ryggsäckar och Tiffys

Dagen till ära så gick inbrottslarmet (IGEN) hemma i Sollentuna. Jag som precist hade läst DN första sida med rubriken ”Inbrott ökar mest i Stockholmsområdet”:

Jag ringde till Martin & skickade ut ett SMS til Trygga Nattbrisen. 2 minuter senare fick jag SMS om att allt är OK. Ni i gruppen ställer upp och hjälper varandra. Sen spenderade jag en timme med att prata med larmbolaget om falsklarm. Jag hoppas verkligen att jag slipper det i framtiden, men hellre SAFE than SORRY.

TACK ALLA NATTBRISARE, ni är bäst !!!!!!!!.