Första firarkvällen på stan.

Nu har jag haft en mycket intensiv utbildning i telefonrådgivning samt multitasking vid 2 bildskärmar i 3 dagar. Puh, puh. Har som slutkläm fått svara på ”skarpa” samtal med en kollega/utbildningsansvarig som medlyssnare. Jättepirrigt men jag tror att det gick ganska bra. Kunde inte hålla tidsramen som vi ska uppfylla,dvs 6 min för varje samtal.Men vi nya har lite dispens på tiden den första månaden. Som krydda på moset har vi under sommaren 2 extra landsting att serva. Våra ordinarie landsting är annars Stockholm,Sörmland och Dalarna.

I fredags kväll tog vi en taxi ner till stan(med vår lokala taxi, MrPop) för att äta ,fixa läkarintyg till Anders körkort samt träffa några kollegor på en pub.Anders hade letat fram en mottagning på nätet och ritat en egen karta,visade den för Mr Pop som inte släppte av oss på rätt adress. Anders karta var inte helt optimal.Vi blev lite stressade över att inte hitta….

Efter att ha sprungit runt lite hittade vi kliniken och sen blev det mat på en restaurang vid pirerna. Skulle vi hitta puben där mina kollegor skulle till .Det gick så där ,sprang runt ,runt och tillslut fick vi hjälp av en kines med internet.

Imorgon börjar allvaret!!!!

  • Helena

 

Äntligen ser vi havet.
Stranden mellan pirerna och Hilton
Elin:det är väskrea här!!!
Vi träffar kollegor på puben med levande musik

2 reaktioner till “Första firarkvällen på stan.”

  1. Det är väl alltid svårt i början när man är på ett nytt ställe att hitta? Ni kommer snart vara proffs på att hitta i Hua Hin. Ha det fortsatt bra! Susanne.

    1. Vi har köpt flera kartor men de är väldigt bristfälliga. Ska gå över till Googlmap istället. Grattis farmor!! En stadig bit så jag på bilderna??

Kommentarer inaktiverade.