Tiden går fort, en tredjedel avklarat

Helena har nu arbetat en tredjedel av sitt kontrakt här i Thailand. Just nu jobbar hon dagtid mellan 05.00 och 13.30 lördag till onsdag, så nu ses vi ganska ofta. Själv har jag börjat på min engelska kurs i ”Second Life”. Jag går en kurs på distans på Linneuniversitet, en ny erfarenhet. Tur nog så var det fler som bodde i Thailand och en som arbetade nattskift, så vi kommer att ha våra möten i ”Second Life” runt 18.00 Thailändsk tid.

Min avatar i Second Life

Vädret är varmt, riktigt varmt. Jag drog iväg på MCén för att spana in en ny golfklubb, Majestic. Den låg typ 30 minuter med MCén rakt in  i landet. När jag väl kom dit så slog jag 80 bollar. Efter det var jag helsvettig och var tvungen att återigen köpa en ny golftröja som ombyte (smet även in i omklädningsrummet för en dusch). Men banan var vacker och givetvis ska jag spela den, men inte när det är 34 grader.

När jag åkte från golfklubben så passerade jag ”Black Budda”. Dan efter åkte Helena & jag gemensamt dit och kikade på en av Hua Hins stora turistattraktioner, ”Black Budda”. Det var knappt några ”faranger” där, och tror det eller inte, det var prislappar på allt som såldes där.

Man ska tydligen gå ett varv under elefanten.

Till sist hade vi en spelkväll med våra grannar. Vi hade med ett gammal frågesportspel från 2001. Vi började med vuxenfrågorna och helt enligt reglerna för att sluta med barnfrågorna och alltid ”pluppchans”. Efter 3 timmar lyckades äntligen någon vinna…

Några av våra gäster på spelkvällen.

Sen är det tur med Internet, man hittar det mesta där, Jag är verkligen sugen på att uppdatera min tråkiga 125 till en Honda PCX 150. Jag har varit runt och frågat, men så sprang vi på en dam som sänkte priset snabbt för att hyra den. Men efter en sökning på internet upptäckte jag att man snabbt blev lurad av den damen. Efter att ha översatt bloggposten så om jag fattade det rätt, snor man MCén eller i detta fall batteriet till MC och sen kräver man skadestånd precis när kunden ska åka hem. Så bara så ni vet, varning för Miss Dennapa Thaiyudom, på dencarrental.

En kommentar till “Tiden går fort, en tredjedel avklarat”

  1. Spännande 🙂 med Second Life, det finns många aktiva svenskar i SL, och en grupp på Facebook som heter Second Life Nordic Users ifall det låter intressant och Svenska Simar också. Ha en bra dag /Neo

Kommentarer inaktiverade.