Ledbrutna och skamliga förslag

Döttrarna tycker att vi ska skriva på bloggen vad som händer här i Hua Hin. Det är lite märkligt för att vi skypar nästan varje dag med dem i en halv timme, så man tycker ju att de ska ha full koll på oss. Men nu till lite nyheter även för döttrarna (det hände ju i går kväll).

Helena var ledig, men behövde sova ut. Jag drog till Royal Hua Hin Golf Club (ligger mitt i stan) och provade på att svinga lite på rangen. Det gick över förväntan och ryggen höll. Efter 40  av totalt 80 bollar och en liter vatten var jag helt genomsvettig och drog upp tröjan ur brallorna för att få lite mer svalka. När jag var klar så gick jag till putting-rangen och på väg dit passerade jag en spegel varvid jag såg att jag visade halva kalsongerna eftersom tröjan hade åkt upp och brallorna ned.

Sen på kvällen drog vi in till Helenas favoritställe, Night Market. För att slippa springa i en massa stånd föreslog jag att vi skulle ta en massage när vi kom till stan. Jag tog en Thai massage för 200 baht & Helena en Aloe Vera för 400 baht. Efter att fått våra fötter tvättade gled vi in i massagerummen på skilda plan. Min massös körde stenhårt med mig. Jag sa till att jag hade ont i ryggen och det var väl typ det enda stället hon tog det lugnt på. Man kan väl säga att man fick Haydar känsla, man låg mest och gnydde med en leende Thailändska som tryckte att vad hon hade med sina armbågar. Helena berättade att hon hade haft samma upplevelse, men inte mitt avslut. När massagen var klar så reste jag mig upp och då tog massösen ett bra grepp om mitt tredje ben och kände efter hur den mådde i 5 sekunder. En aningen pinsamt och när jag berättade det för Helena så förbjöd Helena mig att gå tillbaka till det stället.

Numera off-limits för undertecknad

Efter massagen så gick vi och käkade på Night Market. Sen blev det taxi hem med mr Pop. Efter ett avsnitt av Madam Secretary så somnade vi så sött.

Vad gör man när det regnar, jo man springer in i första bästa restaurang och beställer in god mat & stora Chang¨s