Äntligen med mina älskade föräldrar

Detta inlägg är skrivit av en gästbloggare, vår dotter Maria.

Så då var det min tur att ta över bloggen för ett inlägg. Pappa ville ju såklart vara med och skriva ändå men nu sitter han och jobbar istället. Flygresan hit gick bra men jag sov knappt två timmar så jag har fortfarande inte riktigt vant mig vid tiden. I Bangkok så möte jag upp en av mammas nya kollegor och vi delade på taxi hit till Hua Hin. När jag kom så jobbade mamma fortfarande så jag och pappa gick till poolen och badade. Pappa tyckte det var för kallt och jag var rädd för att bränna mig så vi gick hem efter en kort stund. Här hemma så sov jag några timmar medan pappa jobbade och sen kom mamma och vi alla satt på terrassen och fikade lite. Sen var det dags för att åka in till Night Market och jag fick äntligen äta min favoriträtt Fried Rice igen.

Jag hade helt glömt bort hur stor ölen var här så pappa fick hjälpa mig dricka upp det sista
Mamma var glad att äntligen ha någon här som ville gå runt och kolla i alla små affärer istället för att bara springa förbi allt (som en viss person annars brukar göra)
Jag har lite att ta igen
Bästa föräldrarna på Night Market

Idag så hade mamma jour och blev inringd på eftermiddagen men innan det hann vi med lite mamma och dotter mys. Vi gick först en runda runt kvarteret och hon visade mig vart hon jobbar och jag fick hälsa på lite kollegor. Efter den lilla promenaden så var vi så svettiga att det blev poolen direkt. Det var bra väder idag så vi stannade vi poolen i nästan två timmar och jag var på gränsen till att bli bränd trots 50 i solskyddsfaktor. Vi hann även med och kolla lite på Ernest sommar innan mamma gick till jobbet och jag gick och sov igen.

Eftermiddagen blev det istället far och dotter mys och pappa fick visa hur duktig han var på moppen när vi åkte till ett shoppingcentrum (jag fick inte köra sa han men vi båda vet att jag är bättre). Där åt vi och jag fick äta en efterlängtad Pad Thai och sen visade pappa mig shoppingcentrumet och vi köpte lite snacks på tesco. Nu är det dags att kolla på den nya Pirates of the Caribbean filmen som jag inte sett ännu.

Vi hörs!