Tack för den här gången

Nu är det dags för sista middagen i Hua Hin för den här gången. I morgon eftermiddag åker vi till Bangkok där jag kommer vara tills hemfärd på tisdag. Sen papi och jag kom hem från Koh Phangan har vi spenderat mest tid vid poolen och lyssnat på P3 Dokumentär och på kvällarna åker vi in till stan och äter middag.

Vi tar en drink innan middagen
Lunch

Det känns tråkigt att lämna de här paradiset men det känns skönt att nästa gång jag kommer så åker jag även hit med Mia och då är hela familjen samlad igen! Kan ändå inte klaga eftersom jag är tillbaka om drygt sex veckor, haha. Vi har också börjat planera vår resa till Sri Lanka – vi har bara tre hotel kvar att boka och lite tågfärder men sen är allt klart!

Ett fynd på muchimuchi en japansk affär

Pappa hälsar att tandvärken har åtgärdats med en rotfyllning. Han ska dit på torsdag igen för den andra behandlingen och sen blir det krona på tanden.

Han har även hunnit med lite golf, dels var han på Black Mountain och försökte slå lite på driving rangen, men där var han inte välkommen. Hellre en tom driving range än att låta vem som helst slå på rangen. Så han drog till Royal där han var välkommen att slå på rangen. Sen var han visst ute och spelade 18 hål med gubbgänget, men det verkar inte ha gått så bra, inte ljud från han sida hur det gick….

Elin & Papi


 

En kommentar till “Tack för den här gången”

Kommentarer inaktiverade.