Förkylningar, Larm och tänder

Just nu är det förkylningstider i vårt hus. Jag har varit snorig sedan stormen i förra veckan. Helena har mått lite dåligt de senaste dagarna. Det blir så när det blir kallt. Kallt & kallt kanske är en definitionsfråga?, men just nu är det molnigt och bara 24 grader. Både jag & Helena tycker det är kallt, vi är ju vana med 30-40 grader. Vi tar rejäla sovmorgonar och äter alvedon och suger på halstabletter för tillfället.

Som ni kanske vet hyr vi ut vårt hus i Sollentuna till studenter och 00.30 i måndags natt (18.30 CET) gick inbrottslarmet.  Yrvaket svarade jag på Securitas samtal och bad dem kontakta min bästa granne Martin. Själv gjorde jag allt för att nå Elin (vår dotter), men hon svarade inte. Sen kom jag ihåg ”Trygga Nattbrisen”, SMS grupp som jag har skapat och där många av mina grannar är med i. Jag skickade ett SMS till gruppen och 5 grannar hörsammat mitt SMS och jag fick besked att allt var OK inom 1 minut. En av våra inneboende hade glömt att stänga av larmet & sen i paniken så kunde hon inte stänga av det. Tack alla härliga grannar i gruppen för er hjälp.

En liten uppdatering på mina tandproblem. För er som kommer ihåg så bet jag av en bit av tanden för över en månad sedan. Jag har sen dess varit ett antal ggr hos tandläkaren där behandlingsalternativen har skiftat mellan laga tanden, eller sätt på en krona. Efter många om och men så blev det sätta på en krona (efter en misslyckad lagning). När jag kom ned till tandläkaren i torsdags förra veckan så tittade hon på mitt herpesangrepp på läpparna och sen var det bara att boka ny tid till på torsdag denna vecka, men det verkar som om jag får skjuta på den oxå, för läpparna är inte läkta.

Vår dotter Maria har varit & hälsat på Joel i Amerika. Hon har varit i Washington DC & på Joels campus på Virginia Tech i Blacksburg, Virginia. Lite kul är att hon flyger med SAS,  och SAS har free wifi, så vi kan chatta med henne på hennes resa. Lite annorlunda…

Till sist, första inlägget utan en bild, men nån gång måste ju bli den första….

  • Anders & Helena

En kommentar till “Förkylningar, Larm och tänder”

  1. Sköt om er och ha det fortsatt kanon!!!!

Kommentarer inaktiverade.