Fixar och packar

Just nu är det lite stiltje i vårt flyttprojekt. Man kan väl säga att det är lugnet före stormen. Förra veckan gick snabbt med jobbet som tog all tid. Det enda anmärkningsvärda är att jag har jobbat min sista fredag för detta år.

I helgen var vi köpte ett nytt skrivbord på Skopan, en seconhand butik i Upplands Väsby. Vi var där 5 minuter innan de öppnar och det var ca 200 personer i kö för att komma in. Vi hade kikat ut skrivbordet innan på nätet och rusade in för att reservera det. Det kostade 275 kronor. Kan rekommendera ett besök för att lämna in gamla prylar. Vinsten går till en bra sak !

Sen på lördagen hade en mycket god vän sin 50 års fest. Maten var fantastisk, sällskapet underbart. En kanonkväll med andra ord.  Jag undvek dock att hoppa i poolen, utan såg mest till att jag var blöt inombords.

Sen på söndagen slängde jag en massa kläder, prylar och andra grejer jag inte behöver. Jag hann packa min golfväska och en resväska. Upptäckte att jag visst hade ganska bra med plats så man släpar väl med sig lite onödiga prylar på resan. Jag vet att pocket böcker står högt i kurs…