Dagarna går

I måndags var vi uppe tidigt och körde ett pass på gymmet i hotellet. Jag provade på att cykla och Helena körde ett Kaia pass med mig. Sen hängde vi på hotellet och solade där. Framåt eftermiddagen så öppnade sig himlen och regnet öste ned. Vi smet snabbt upp på rummet och surfade någon timme för att sedan gå ned och kolla in solnedgången och äta en middag på hotellet.

I tisdags så tog vi moppen norrut x 2. Först till en strand där vi hängde några timmar och avslutade besöket med en välbehövlig massage. Sen tillbaka till hotellet. Vi tvekade lite om vart vi skulle åka för att äta middag. Till slut bestämde vi oss för Saladan, den stora staden. När vi kom till centrum så kollade vi 2 marknader, ni vet en massa små stånd med kläder för Thailändare (supersmå storlekar) och krims krams till överpriser.

Vi gick sedan vid 6 snåret till en av de bästa restaurangerna i Saladan, the frog, vi var ensamma på restaurangen, men maten var de bästa vi har ätit hittills. Sen tog vi moppen hem i mörkret. Det var en utmaning med alla hål i vägen och alla bilar som bländande oss. Men efter 8 km så var vi hemma, utan missöden vid hotellet.

Idag onsdag skulle vi till bamboo Beach. Efter att ha kört ca 8 km söderöver och upp & ner för backarna med lite felnavigering kom vi fram. Stranden var inte alltför rolig så vi åkte tillbaka till vår favorit strand, där vi hängde hela dagen i mest molnigt väder.